1/5/10

Ιδεαλισμός και Πραγματικότητα



H ομάδα Absolute Fetish και οι σκοποί της ύπαρξης της, ήταν πάντα διαφανείς προς κάθε ενδιαφερόμενο άλλα και προς όλους όσους μας τιμούν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας, μας υποστηρίζουν, μας θαυμάζουν και που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε λόγο ύπαρξης. Θέλησα λοιπόν να καταθέσω δημόσια τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς που τελευταία με έχουν κατακλύσει. Ελπίζω αυτό να εκτιμηθεί και να τηρηθεί από όλους ο ανάλογος σεβασμός και αξιοπρέπεια σε όσα σχολιάσουν και αν ακόμη είναι εφικτό και σε όλα όσα σκεφθούν για εμάς।


Εύλογα γεννάται το ερώτημα ποιοι ήταν αυτοί που τόλμησαν, οργάνωσαν και έβγαλαν προς τα έξω το BDSM στην Ελλάδα και με όλα όσα αυτό εμπεριέχει, τα φετίχ, το Kinky, το bizzare, παρουσιάζοντας στο διψασμένο κοινό κάτι το διαφορετικό και το ιδιαίτερο, ξεγυμνώνοντας μπροστά σε όλους τα θέλω και τις επιθυμίες τους. Όλα αυτά που ξέρουμε ότι είναι καλά κρυμμένα και ανομολόγητα σε πολλούς γύρω και που αυτοί με πείσμα και αφοσίωση ενδυνάμωσαν όλα όσα τους εκφράζουν και τα ανέδειξαν ως τρόπο ζωής, ως φιλοσοφία, ως τέχνη, ως διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Ποιοι ήταν αλήθεια αυτοί που ίδρυσαν το Absolute Fetish και αργότερα συμμετείχαν σ' αυτό και άλλοι? Πιθανότατα να υποθέσουν μερικοί ότι ήταν απλώς κάποιοι ιδεαλιστές που μαγεύτηκαν από το μυστικισμό τους, ενθουσιάστηκαν και θέλησαν να τον εξωτερικεύσουν. Η εκδοχή αυτή δεν είναι ψέμα. H (SM Art Lady (Fetish Goddess Eva), ο phoenixxx, η Domina Lola, ο Tyfeas, (Sam), ο hermis και ο αγαπημένος μας φωτογράφος JT (focus) ήταν οι εμπνευστές της πρώτης αυτής κίνησης. Ξεθάρρεψαν στα νερά μιας πισίνας, το καλοκαίρι του 2008 και αποφάσισαν να κάνουν κάτι πολύ τολμηρό για τα μέχρι τότε δεδομένα. Να εκτεθούν, για να σπάσουν με αυτόν τον τρόπο το απόστημα του κατεστημένου που εδώ και χρόνια ταλανίζει τις επιθυμίες μας και που ενισχύουν οι επιτήδειοι κρύβοντας ενοχικά τις τάσεις τους.

Κάποιοι από τους ιδρυτές, θέλησαν να μείνουν στην αφάνεια και απλά με τις συμβουλές τους και την ενθάρρυνση τους, συνέχισαν να ενισχύουν την ύπαρξη της ομάδας। Το ξεκίνημα της ήταν δειλό, άλλα είχε πάντα σταθερή και ανοδική πορεία. Με την επικείμενη επιτυχία της, η ομάδα άρχισε με τον καιρό να προσελκύει άτομα που αναζητούσαν περιπέτειες, μιας και η νέα αυτή δραστηριότητα είναι ένας πολλά υποσχόμενος τρόπος ανάδειξης του τρόπου ζωής τους στην σημερινή εποχή και μάλιστα αρκετά ριζοσπαστικός και ανατρεπτικός. Κάποια από τα μέλη της προσελκύονται σε αυτή επειδή τους παρέχει, όχι μόνο σίγουρη κάλυψη των ερωτικών αναγκών τους, αλλά και πλούσιες εμπειρίες στον κατά τα άλλα δήθεν συντηρητικό και υποκριτικό τόπο μας. Κατά κάποιο τρόπο θα έλεγα ότι η ομάδα είναι το "άλλοθι". Υπήρξαν επίσης φίλοι που μας βοήθησαν και μας στήριξαν σε δύσκολες ώρες και με αυτόν τον τρόπο κέρδισαν την συμπάθεια και την αποδοχή όλων και έγιναν αξιόλογα μέλη της ομάδας, έχοντας σημαντικό λόγο και άποψη σε θέματα που την αφορούν. Η ομάδα έχει την δυνατότητα να αγκαλιάσει νέες παρουσίες που διαθέτουν κάποια ιδιαίτερα ταλέντα και που επιζητούν να συμμετέχουν σε αυτή, αρκεί να σέβονται τους σκοπούς της.

Η ομάδα Absolute Fetish λειτουργεί ενωτικά και τα άτομα που την απαρτίζουν αν το θεωρήσουν απαραίτητο πριν κάνουν την εμφάνιση τους κάπου που τα προσκαλούν, συζητούν τον τρόπο, τα πρέπει και τα γιατί. Όσα παρουσιάζουν στο κοινό, βασίζονται στις ατελείωτες πρόβες, δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και τηρώντας σχολαστικά τους κανόνες της ασφάλειας, της λογικής και της συναίνεσης. Ακόμα και ενδυματολογικά δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια, επενδύοντας αρκετά στην αισθητική τους Αυτοί είναι κάποιοι από τους σημαντικούς λόγους που η ομάδα είναι ισχυρή και η φήμη της έχει εξαπλωθεί ακόμα και στο εξωτερικό.

Σήμερα είμαστε όλοι περήφανοι και καμαρώνουμε γι αυτό που με αγάπη και πάθος δημιουργήσαμε, ξεπερνώντας τις περισσότετρες δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν, διαλύοντας τις αμφισβητήσεις και κλείνοντας τα αυτιά μας στις Λαιστρυγόνες που μας ήθελαν άπραγους και καταπιεσμένους. Αποδείξαμε πάνω από όλα στους εαυτούς μας ότι είμαστε άνθρωποι με προσωπικότητα, με μεράκι, με πάθος, με οράματα και στόχους και δείξαμε σε όλους πως όλα γίνονται αν το θέλουμε πολύ και αν δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε. Είναι χαρά μας που σαν πρωτοπόροι μιας έκφρασης στα δημόσια θεάματα, νοιώθουμε ότι ανοίξαμε τον δρόμο για να μπορέσουν να υπάρξουν και άλλα άτομα γύρω μας, να δημιουργηθούν και άλλες δραστηριότητες που μέσα από αυτές θα μπορούν κάποιοι που το θέλουν να εκφράσουν ελεύθερα τις τάσεις τους. Με λίγα λόγια και απλά, κάναμε, την επανάσταση μας...μόδα!!!

Δεν είναι λίγα αυτά που πετύχαμε σε τόσο μικρό διάστημα αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ότι καταφέραμε, το κάναμε σαν ομάδα και όχι σαν μεμονωμένα άτομα. Ο καθένας ξεχωριστά και από μόνος του, όση θέληση και επιμονή και αν έχει, ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν θα μπορούσε να κερδίσει τίποτε...Σίγουρα θα έμενε στην αφάνεια και σίγουρα δεν θα απολάμβανε αυτής της επιτυχίας. Η ομάδα είναι η βάση και το στήριγμα των στόχων όλων μας. Είναι μια μεγάλη αγκαλιά, μια ζεστή εστία.

Στα εξέχοντα μέλη που η ομάδα είναι περήφανη που την απαρτίζουν, επειδή την ανέδειξαν με την επιμονή τους, την υπομονή τους, τον κόπο τους και τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν, ανήκουν ο Alex D (Omega Red), η Hlektra, η Prema, η Μiss Enfer, η Elizabeth, o Dennis, η Salillia, η Goddess Isabelle, η Jacqueline, η Divina Doll, η Amy, o Apollyon σαν Dungeon Master και επίσης στην παρέα προστέθηκε ο Master Pier . Επίσης πέρασαν και πολλά άλλα άτομα που κατά καιρούς και ανάλογα τις ανάγκες της ομάδας, εκφράζουν την επιθυμία να συμμετέχουν σε κάποιες εκδηλώσεις για την εμπειρία και μόνο.

Βλέποντας τα όσα έχει καταφέρει το Absolute Fetish με την ύπαρξη του στα νέα δεδομένα, δεν θα ήταν υπερβολή αν θα έλεγα ότι όλα θα ήταν ανιαρά και η τραγωδία της σιωπής θα είχε τον πρώτο ρόλο. Αυτό θα συνέβαινε αν στην BDSM ζωή μας δεν υπήρχαν κάποιοι ιδεαλιστές που έχουν το σθένος και επίσης την ικανότητα να κάνουν τα οράματα τους πραγματικότητα, να φωτίσουν την σκοτεινή πλευρά του είναι μας και να δώσουν μορφή στις φαντασιώσεις. Το κρίμα όμως της όλης υπόθεσης, είναι ότι σήμερα αρκετοί, για τους δικούς τους λόγους και σκοπούς φτάνουν να τους κατηγορούν ή να τους τρικλοποδιάζουν για αυτό που στην πραγματικότητα και οι ίδιοι απολαμβάνουν. Δεν είμαι σε καμιά περίπτωση επιεικής, γιατί πιστεύω ότι σε αυτή την φάση που βρισκόμαστε θριαμβεύει το μακιαβελικό "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα".

Η παραπάνω εξέλιξη αποκαλύπτει ότι οι ιδεαλιστές - ευεργέτες και τολμώ να τους αποκαλέσω ηγέτες, αρκετές φορές γίνονται θύματα που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συγκρουστούν με άτομα που πασχίζουν να πλήξουν την ύπαρξη της ομάδας και έντεχνα τους προσπερνούν ή τους παρακάμπτουν. Μιλώ για κοράκια που λυμαίνονται και καραδοκούν τα μέλη της, που τα βλέπουν σαν αδύναμα και ευάλωτα θύματα λόγο της αγάπης τους γι αυτό που κάνουν και επίσης τολμούν να βάζουν πολλές φορές σε δοκιμασίες και τα εν δυνάμει "δυνατά". Δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν όσα μέσα διαθέτουν, προκειμένου να εκβιάσουν, να προκαλέσουν, να σπείρουν ζιζάνια, εκμεταλλευόμενοι τα οράματα των μελών της ομάδας και με αυτόν τον τρόπο να αναγκάζουν κάποιους που ξεγελιούνται να καταθέτουν στο βωμό της μισαλλοδοξίας τους ως "φόρο υποτέλειας", τον εαυτό τους. Ενδεχομένως μερικοί, λόγω παράκρουσης και εξαιτίας της παθολογικής τους αλαζονείας, να νομίζουν πως τους συμφέρει να σπέρνουν διχόνοιες και ακόμη να ξεκινούν εχθρικές αντιπαραθέσεις χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους τραγικούς προβοκάτορες - δολώματα για σενάρια φρίκης.

Αν θέλουμε να αντιμετωπιστεί η οποιαδήποτε κρίση που προκαλούν ορισμένοι "λύκοι", η ομάδα πρέπει να απαλλαγεί από κάποιες σκοπιμότητες και αγκυλώσεις. Αναγκαστικά οι ιδεαλιστές πρέπει να μην ξεχνούν την ύπαρξη τους και να μην επαναπαυτούν. Δυστυχώς πρέπει να παίξουν τον άχαρο ρόλο ενός σύγχρονου Πιλάτου και να ξεριζώσουν τα απανταχού παράσιτα. Αυτό φυσικά μόνον αν επιθυμούν να υπάρξει στο μέλλον η συγκεκριμένη ομάδα, έχοντας πάντα τον ίδιο λόγο και σκοπό ύπαρξης και όχι άλλους που δεν την εκφράζουν και δεν την αφορούν.

Στο γενικότερο αυτό σενάριο δυστυχώς, καθοριστικό ρόλο παίζουν η αδιαφορία και παθητικότητα μερικών ανθρώπων που ευνοήθηκαν, αναδείχτηκαν μέσα από αυτήν την ομάδα και τους οποίους κάποιοι "άρχοντες των δαχτυλιδιών" του κέρδους, της αλαζονείας και της ματαιοδοξίας, έχουν την ικανότητα να τους πείθουν για τις αγαθές τους προθέσεις και μεθοδικά προσπαθούν να τους μεταλλάξουν σε απάνθρωπα ρομπότ για να συνεχίσουν τον παραλογισμό τους, που αφορά αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα τους. Σε αυτή την φάση αναδεικνύεται η μεγάλη ανάγκη εγρήγορσης και κινητοποίησης όσων ενδιαφέρονται πραγματικά, πέρα από την προσωπική τους προβολή και ματαιοδοξία, για να αποτρέψουν το κακό, που προφητικά και με μαθηματική ακρίβεια κάτω από κάποιες υποσκάπτουσες συνθήκες οδεύουμε στο να συμβεί!

Ειλικρινά θα ήθελα να βγω ψεύτρα και οι Μόρες που με έχουν κατακλίσει, να είναι απλά και μόνο οι εφιάλτες μου και το παραλήρημα μου। Αν είναι έτσι, σας δίνω το δικαίωμα να με σκουντήξετε.... Σας παρακαλώ… ξυπνήστε με!!!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση προς τους Absolute Fetish και κάθε ενδιαφερόμενο.

SM Art Lady (Fetish Goddess Eva)