31/1/10

Κάτω τα χέρια από την…. Nargothic Aurora



Στις 31 Ιανουαρίου 2010, η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" της Κυριακής, έβγαλε στην δημοσιότητα την περίπτωση της Αστυνόμου Β’ της ΓΑΔΑ, που στον ελεύθερο χρόνο της -εκτός υπηρεσίας-, επισκεπτόταν για να διασκεδάσει κάποια από τα αγαπημένα της club, που κάποιοι τα ονομάζουν "εναλλακτικά".

Η συγκεκριμένη, διατηρούσε και προσωπική σελίδα στο facebook, με το ψευδώνυμο "Nargothic Aurora". Το μεγάλο της "έγκλημα" ήταν, ότι στο profile της είχε ανεβάσει και μερικές προσωπικές της φωτογραφίες, που όπως γράφει η συγκεκριμένη φυλλάδα, "σόκαραν" τους αξιωματικούς της αστυνομίας. Aπ' ότι καταλαβαίνουμε, οι περισσότεροι από αυτούς το πιθανότερο είναι να "σοκαρίστηκαν" μόνον επειδή ζουν εκτός σημερινής πραγματικότητας. Οι επίμαχες φωτογραφίες που την "έκαψαν" την έδειχναν να διασκεδάζει με φίλους της, χωρίς να ενοχλεί κανένα. Το μόνο της πραγματικό "ατόπημα" ήταν τα σκισμένα της καλσόν και το λίγο ιδιαίτερο ντύσιμο της που προκάλεσαν την..."ηθική" μας.

Έλεος δηλαδή!!

Το άρθρο των δημοσιογράφων Δημήτρη Πώποτα και Άριας Καλύβα δημιούργησε πολλές απορίες, αφού όσοι έχουν ανοικτό μυαλό, αντιλήφθησαν αμέσως και για άλλη μια φορά την "δημοσιογραφική υπερβολή". Αυτό το συμπέρασμα βγήκε και από την αναφορά του άρθρου σε SM club, σε kinky club όπως επίσης και σε "περίεργα club", που στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτα στην Αθηναϊκή νύκτα και γενικότερα στον Ελλαδικό χώρο, άσχετα με το τι θέλουμε μερικοί να πιστεύουμε, επειδή γίνονται κάποια performing!

Το μεγάλο κρίμα είναι ότι η Nargotic Aurora έπεσε θύμα της άγνοιας που μας κατατρέχει, του υπέρμετρου ζήλου, της υπερβολής και επίσης της καταστροφολογίας. Το χειρότερο όλων είναι ότι έγινε ένα ακόμα εξιλαστήριο θύμα του ίδιου του κατεστημένου που υπηρετούσε έως τώρα, με συνέπεια και ευσυνειδησία και που αυτό αναζητά τώρα να την κατασπαράξει.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι το πώς κρίνουν κάποιοι την ηθική ενός ανθρώπου:
Αν κάποιος αστυνομικός ή δημόσιος υπάλληλος τέλος πάντων διασκεδάζει στα μπουζούκια, όπως πάμπολλες φορές έχουμε δει να κάνουν οι πολιτικοί, φορώντας γραβάτες και κουστούμια που πετούν λουλούδια στις αρτίστες, αυτό τους χαρακτηρίζει ως "ηθικά άτομα" και αντίθετα όσοι ακούν Gothic, Industrial Metal κλπ, ντυμένοι με μαύρα ρούχα, vinyl, κορσέδες ή όταν κάποιος φορά ένα απλό τζιν ή αν έχει τρυπήσει τα βυζιά του, την μύτη του ή τα αυτιά του, σταματά να είναι ηθικός?

Μην τρελαθούμε τώρα!!!

Το πιο παράδοξο όλων είναι ότι το δημοσίευμα το έβγαλε στην επιφάνια η εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη, που τον θεωρούσαμε σαν άτομο αρκετά cool και που επίσης κάποιοι τον θα τον χαρακτηρίζουν "ερωτικό" και "προχωρημένο" κρίνοντας τον από τις έως τώρα εκπομπές του. Τα φαινόμενα όμως...μάλλον απατούν.

Ευχόμαστε η υπόθεση αυτή να έχει αίσιο τέλος για την όμορφη και τολμηρή Αστυνόμο και οι συνάδελφοί της, υπεύθυνοι της ασφάλειας, να ψάξουν να βρουν άλλα άτομα που θίγουν πραγματικά με την ανήθικη συμπεριφορά τους τα γαλόνια τους και κατά συνέπεια την υπηρεσία τους.


http://www.protothema.gr/files/1/kyriakatikoPDF/2010/jan/258soma.pdf

Σελίδες 52-53

Δεν υπάρχουν σχόλια: