14/10/09

Fetish Ball

Underground Fetish shows

Το πρώτο Fetish Ball πραγματοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά, ήταν επιτυχημένο και αυτό ακριβώς μας ωθεί στο να το ξανακάνουμε! Το concept του Fetish Ball ήταν και είναι να συσπειρώσει τους λάτρεις της BDSM/Fetish σκηνής, να έχουν άλλο ένα event μέσα στον χρόνο (το μεγαλύτερο fetish event είναι φυσικά το ετήσιο Torture Garden) και το κυριότερο: Πρωταγωνιστές είναι δεν είναι κάποιοι ξένοι performers, αλλά Έλληνες.

Βέβαια , αν ρωτήσετε τους ανθρώπους που θα κάνουν τα shows, αν θεωρούν τους εαυτούς τους performers, θα σας απαντήσουν όχι. Και αυτό γιατί αυτά που θα δείτε στη σκηνή δεν είναι μία ακραία παράσταση προβαρισμένη δεκάδες φορές, αλλά πράγματα που κάνουν στην κανονική τους ζωή στο κρεβάτι (ή όπου αλλού τέλος πάντων). Θα εκθέσουν δηλαδή τους εαυτούς τους δημόσια και αυτό από μόνο του θέλει πολύ θάρρος και guts…

Γυναίκες θα κυριαρχήσουν σε άντρες, άντρες θα κυριαρχήσουν σε γυναίκες, γυναίκες θα περπατήσουν πάνω σε αντρικά κορμιά με τις μυτερές γόβες τους και πολλά άλλα ακόμα στα 2 rooms του Second Skin.

Στο Main Floor θα θαυμάσουμε την Goddess Isabelle,Jacqueline, Tropical Storm και John Slave, ενώ το Catacomb Room μετατρέπεται σε Dungeon (μεταξύ μας, ένα έτοιμο Dungeon είναι το Catacomb Room) με Dungeon Master τον Apollyon. Υποταγμένη στον Apollyon η Whippy (το tattoo-μαστίγιο στην πλάτη της, τα λέει όλα),ενώ interactive χαρακτήρα θα δώσει η Lady In Black.

All night Fetish Dancing από την resident dancer του Second Skin, Ini The Doll.
Το μουσικό κομμάτι αναλαμβάνει ο Γιώργος Φακίνος στο main floor με kinky electro,experimental και Industrial και στο Dungeon η Dj Demi.

ΤΙΜΗ: 10 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ (ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ DRESSCODE)

12 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΤΟ (ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ DRESS CODE).
SUGGESTED DRESSCODE: PVC, LATEX, LEATHER, UNIFORMS, MEDICAL,BURLESQUE, VENICE CARNIVAL MASKS, DRAG, MOULIN ROUGE, BODY ART OR JUST USE YOUR IMAGINATION!

DOORS: 00.00

SECOND SKIN: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 78 & ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ, ΓΚΑΖΙ.


http://www.secondskinclub.gr/