18/7/09

Τα Sex Shops δεν είναι Tαμπού!

Το 25% των παντρεμένων ανθρώπων, με 10- 12 χρόνια έγγαμης ζωής, καταφεύγουν στα σεξουαλικά βοηθήματα για να βελτιώσουν και να αυξήσουν την ερωτική τους διάθεση. Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, τα λεγόμενα sex shops, δεν αποτελούν πλέον ταμπού για τα παντρεμένα ζευγάρια και τους νέους.

Η πραγματοποίηση των σεξουαλικών φαντασιώσεων στον έρωτα, είναι το μυστικό για μια πετυχημένη σχέση, πολύ περισσότερο για έναν επιτυχημένο γάμο, λένε οι ειδικοί και ολοένα και περισσότερα ζευγάρια, όλων των ηλικιών, επισκέπτονται καταστήματα sex shop, προκειμένου να ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή.


Τα προϊόντα σε ένα σεξ shop ποικίλουν, εξάπτουν την φαντασία και έχουν πολύ χιούμορ! Βραδινά εσώρουχα από 20 ευρώ έως 200 ευρώ, χειροπέδες από 30 ευρώ, πλαστικά και δερμάτινα μαστίγια από 19 έως 80 ευρώ, πορσελάνινα φωτιστικά από 140 ευρώ και ερωτικά βοηθήματα από 20 ευρώ έως και 1.000 ευρώ.

Τα sex shop θεωρούνται από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, με επίκεντρο το Άμστενταρμ, που είναι η πόλη με τα περισσότερα sex shop παγκοσμίως.
Το 50% των πελατών τους είναι γυναίκες, που επιλέγουν προκλητικά εσώρουχα, το 25% ζευγάρια που θέλουν να ανανεώσουν την σχέση ή τον γάμο τους και επιλέγουν χειροπέδες και το υπόλοιπο 25% είναι άντρες, που επιλέγουν σεξουαλικά βοηθήματα όπως μαστίγια ή μια πλαστική κούκλα για τον εαυτό τους!

Απαλλαγμένα απο την κιτς αισθητική του πορνό, που προκαλούσε αμηχανία στα ζευγάρια, τα sex shop πλέον, γίνονται μόδα για τους νέους, και βρίσκουν την θέση τους, ακόμα και στους εμπορικούς δρόμους του Κολωνακίου.